Bericht versturen
Contacteer ons
Niki

Telefoonnummer : +8618719120182

WhatsApp : +8618719120182

Gaozhou Qifan Lighting Technology Co., Ltd.

De Lichten van de huisnacht: Voor een vreedzame nachtrust

 • Gaozhou Qifan Lighting Technology Co., Ltd.
 • Gaozhou Qifan Lighting Technology Co., Ltd.
 • Gaozhou Qifan Lighting Technology Co., Ltd.
 • Gaozhou Qifan Lighting Technology Co., Ltd.
 • Gaozhou Qifan Lighting Technology Co., Ltd.
Grote Markt: Wereldwijd
Type Business: Fabrikant, Handelsmaatschappij
Merken QiFan Aantal werknemers 50~70
Jaarlijkse omzet 2500000-3000000 Opgericht Jaar 2015
Export pct 70% - 80%
Inleiding

Co. van de de Verlichtingstechnologie van Gaozhouqifan, Ltd is een professionele productie van de nacht het lichte industrie en bedrijf van de handelsintegratie. Sinds zijn onderneming, overeenkomstig de collectieve filosofie van „integriteit, innovatie, eerlijkheid“, heeft ons bedrijf zich bij de productie en het onderzoek en de ontwikkeling van een reeks van nachtlicht geconcentreerd. om de markt en het merk uit te breiden, hebben wij professioneel team van ontwikkeling met meer ervaring, zodat zijn onze producten verkopen goed over de hele wereld, in binnen- en buitenland is erkend en gesteund door klanten.
Wij zijn aanhangen eerst de „kwaliteit, de dienst opperste“ ondernemingsgeest, onderhouden wij klanten met hoogte - kwaliteit, hoge norm, hoog uitgangspunt, de bedrijfsfilosofie van globalisering. Wij zullen ons beste aan verwerkingsdouane uw tevreden producten volgens uw vereisten en productie van ontwerp proberen om one-stop de diensthuis te vormen. Wij gaan in zakelijke relatie met u op basis van wederzijds voordeel binnen om de win-win situatie te realiseren.

Geschiedenis

2015, gevestigde Fabriek
2016, Geregeld in Alibaba, hadden wij veel klanten door Alibaba tegelijkertijd wegens productkwaliteit en de dienst geaccumuleerd
2017, breidt de het team en de verhogingsinvestering van R&D in het ontwikkelen van nieuwe producten uit
2018, wordt een leverancier voor de meeste klanten van Amazonië en verleent FBA de diensten voor hen
2019, wordt een krachtige handelaar van alibaba-onophoudelijk uitbreidt fabriekspersoneel en leidt systematische opleiding en het leren voor teampersoneel
2020, breidt het fabrieksgebied uit, voegt fabrieksmateriaal toe, en verbetert de productielijn
2021, ontwikkelt meer online die platforms en wordt leveranciers van AliExpress, in China en andere klanten worden gemaakt

Dienst

Als u niet tevreden bent wanneer u uw punt ontvangt, kunt u ons contacteren altijd, wij online 24 uren. Tevreden me contacteren alvorens u het terugkeert.
De klantentevredenheid is zeer belangrijk voor ons. Als u met de punten tevreden bent gaf tot u opdracht, te verlaten gelieve een POSITIEVE FEEDBACKwith 5 sterren. Wij zullen het zeer waarderen. Als u niet tevreden met de punten bent gaf tot u, alstublieft opdracht ons contacteren alvorens negatief weg te gaan terugkoppelt. wij zullen ons beste proberen om eender welk geschil op te lossen.

Ons Team

Ons kernr&d team omvat professoren, hogere ingenieurs, enz.

Van klantenonderzoek - klantenorde - klantenlevering, hebben wij deskundigen om klanten in elk deel te dienen. Wij zullen ons beste proberen om klanten een betere ervaring te geven.

CHINA Gaozhou Qifan Lighting Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

 • Jean Yves Aristide YAO

  Jean
 • Anggurit Ratri

  Anggurit