Contacteer ons
Niki

Telefoonnummer : +8618719120182

WhatsApp : +8618719120182

De Oorsprong van de Lamp

October 13, 2022

DE KLEINE LAMPLICHT VAN DE NACHTlamp IS DONSACHTIG, IN GRENZELOZE EN INDISTUSE-DUISTERNIS, STIJGING OM DE ACTIE VAN ILLUME TE LEIDEN, DE FUNCTIE VAN ÉÉN GELIJKTIJDIG MULTIFUNCTIONELE LAMP HOUDEN OPNIEUW TEGELIJKERTIJD.

laatste bedrijfsnieuws over De Oorsprong van de Lamp  0

De vorm van het kleine nachtlicht is caleidoscopisch, en het materiaal omvat ceramisch, houten, ijzer, acryl, metaal en andere materialen. Het kleine nachtlicht heeft een zacht licht en dient als leidend licht in de enorme duisternis. Tegelijkertijd, is de kleine nacht lichte verscheidenheid rijk, facultatief, met decoratie, decoratief huiseffect.

 

  • Zo wat is de oorsprong van de lamp?

De geschiedenis van licht begint met de toorts in oudheid.
Ten tweede, is de eerste revolutie van de lamp „olielamp“, en het evolutieproces van olielamp is van kerosinelamp, bronslamp, celadon lamp aan lantaarn, olielamp, buitenlandse olielamp.
Dan kwam de tweede revolutie „elektrisch licht“, de evolutie van elektrisch licht van gloeilamp, de lamp van het halogeenwolfram aan fluorescente lamp, stoomlamp. Tot slot LEIDENE halfgeleiderverlichting, LEIDENE energy-saving lamp aan fluorescente lampovergang.
Van bij het begin van het menselijke leren om hout en vuursteenbrand te boren, liet de brand volledig mens bod aan een primitieve barbaarse leeftijd bieden, brand om temperatuur en licht, niet meer in het donkere leven te brengen. De eerste „lichten“ door de mens worden waren toortsen door installaties samen worden gegeseld gecreeerd die. En voor lange tijd nog, zullen diverse plantaardige en dierlijke oliën voor verlichting worden gebruikt.
Tot de menselijke benutting van olie, leek de eerste kerosinelamp, werd de gaslamp.