Μας ελάτε σε επαφή με
Niki

Τηλεφωνικό νούμερο : +8618719120182

WhatsApp : +8618719120182

Η προέλευση του λαμπτήρα

October 13, 2022

ΜΙΚΡΟ LAMPLIGHT ΛΑΜΠΤΗΡΩΝ ΝΥΧΤΑΣ ΕΙΝΑΙ DOWNY, ΣΤΟ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΚΟΤΆΔΙ INDISTUSE, ΆΝΟΔΟΣ ΝΑ ΚΑΘΟΔΗΓΉΣΕΙ ΤΗ ΔΡΆΣΗ ILLUME, ΝΑ ΚΡΑΤΉΣΕΙ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΊΑ ΕΝΌΣ ΛΑΜΠΤΉΡΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΈΣ ΧΡΉΣΕΙΣ ΤΑΥΤΌΧΡΟΝΑ ΠΆΛΙ ΣΥΓΧΡΌΝΩΣ.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η προέλευση του λαμπτήρα  0

Η μορφή του μικρού φωτός νύχτας είναι kaleidoscopic, και το υλικό περιλαμβάνει κεραμικό, ξύλινος, το σίδηρο, ακρυλικός, το μέταλλο και άλλα υλικά. Το μικρό φως νύχτας έχει ένα μαλακό φως και χρησιμεύει ως ένα καθοδηγώντας φως στο απέραντο σκοτάδι. Συγχρόνως, η μικρή ελαφριά ποικιλία νύχτας είναι πλούσια, προαιρετικός, με τη διακόσμηση, διακοσμητική εγχώρια επίδραση.

 

  • Έτσι ποια είναι η προέλευση του λαμπτήρα;

Η ιστορία του φωτός αρχίζει με το φανό στους αρχαίους χρόνους.
Αφετέρου, η πρώτη επανάσταση του λαμπτήρα είναι «ελαιολυχνία», και η διαδικασία εξέλιξης της ελαιολυχνίας είναι από το λαμπτήρα κηροζίνης, λαμπτήρας χαλκού, celadon λαμπτήρας στο φανάρι, ελαιολυχνία, ξένη ελαιολυχνία.
Κατόπιν ήρθε η δεύτερη επανάσταση «ηλεκτρικό φως», η εξέλιξη του ηλεκτρικού φωτός από τον πυρακτωμένο λαμπτήρα, λαμπτήρας βολφραμίου αλόγονου στο φθορισμού λαμπτήρα, λαμπτήρας ατμού. Τέλος, φωτισμός ημιαγωγών των οδηγήσεων, λαμπτήρας εξοικονόμησης ενέργειας των οδηγήσεων στη μετάβαση φθορισμού λαμπτήρων.
Από την αρχή της ανθρώπινης εκμάθησης να τρυπιέται με τρυπάνι η πυρκαγιά ξύλου και πυρόλιθου, η πυρκαγιά άφησε τον άνθρωπο να προσφέρει εντελώς την προσφορά σε μια πρωτόγονη βαρβαρική ηλικία, πυρκαγιά για να φέρει τη θερμοκρασία και το φως, πια στη σκοτεινή ζωή. Τα πρώτα «φω'τα» που δημιουργήθηκαν από το άτομο ήταν φανοί που μαστιγώθηκαν μαζί από τις εγκαταστάσεις. Και επί μεγάλο χρονικό διάστημα, τα διάφορα φυτικά και ζωικά πετρέλαια θα χρησιμοποιηθούν για το φωτισμό.
Μέχρι την ανθρώπινη εκμετάλλευση του πετρελαίου, ο πρώτος λαμπτήρας κηροζίνης εμφανίστηκε, έγινε ο λαμπτήρας αερίου.